FÖRLÅT

hej !
förlåt om jag har inte skrivit inte så ,mycket i den här vecka bara att jag har haft det jobbit och mycket att plugga på   
jag har inte gjort något specelt på dem här dagar bara att jag igår gick med skolan till sveriges historiska musium och vi åt där och vi hadde kul kanske om kjag kan lägger jag upp bilder . jag har inte skrivit bara för att jag har internets förbud av mamma kan tvär ej berätta varför men kanske en anna dag . ses senare  !! :))

till elilia

elilia : du ska inte göra någon bloppis du är bara avundsjuk du vet att du är skit ful och du tror att du ätt du har inte äns pojkvän du och din jävla familj är fet fula .
svar : jag kan göra en fuckin bloppis bara om jag vill varför skulle jag vara avundsjuk om jag inte äns känner dig din jävla idiot . okej du säger att jag är ful . måste jag fucking bryr mig ? okej jag har ingen pojkvän jag gjorde prisis slut och jag kan ha pojkvän när jag vill ( om det händer då kan jag inte vara så ful ) och lägg inte i min familj du fuckin hora . dra till helvetet .


och det är som händer när någon skriver en dåligt kommentar.

MUSIK

en av mina favo
 

DAGENS FRÅGA

ska jag göra någon bloppis ? vad tycker ni om bloppis ? varför ska jag göra en bloppis?

komentar

anonym : vakert du är kan du göra en loppis ?
svar : tack ! men jag ska tänka lite noga på det om att göra en bloppis men jag ska börja göra dagens fråga så kommer vi rösta på det .

i skolan

 
nu
 
nu är jag i skolan den här bilden va från när jag vaknade i morse  vi har haft sovmorgon idag så jag orkade inte vackna mig tidigt men jag gjorde det ändå för att min sirra hadde utflyckt vem fuck sa till min mamma att jag kan inte åka till skolan själv i tunelbana.

FRÅGESTUND AVSTÄNGD !

nu kan ni inte fråga mer men i nästa frågestund kommer ni att få frågor på de ni vill ha fråga på
 bloggar senare .

SVAR

lina : hur många år är du ? hur många pojkvänner har du haft ? om du kan eller har gjort loppis någon gång ?
svar : jag är 12 nästan 13 , jag har bara haft 3 pojvänner , ja jag har gjort loppis och om ni vill så kan jag göra det ochså .
 
Anonym :  hej jag heter alicia och jag står som anonym för att jag har ingen hotmail . hurmånga följare skulle du vilja ha och hurmånga har du ? kan du göra någon loppis ?
svar : jag förstog inte rigtigt men om du frågar i instagram jag har skapat en ny för min forra blev hackad så niu har jag bara  88 eller så och jag vill ha nästan 2500 . ja jag kan göra en loppis om ni vill .
 
Ester : hur många bästisar har du ?
svar :jag har väl inga men jag har några bra vänner .
 
Judith : hej jag följer dig på instagram men du heter väl dilayla ? om du gör det varför heter du på instagram delaiiss ?
svar :  ja jag heter dilayla och jag heter delaiis  för det inne håller bokstäver som har mitt namn .
 
Rodsa : vilken ögon brynns penna andvänder du ?
svar : lite bronw från HM
 
Anonym : vad för fondation anverder du ? om du gör det vilken ? hur mycket kostar det ?
svar : jag vet inte ricktigt för fondation jag andvänder men den är inte så dyrt  och jag brukar köpa den i HM men i andra ställer ochså.
 
Alexandra : vilka är dina favorita afärer ? varför gillar du dem ?
svar : HM , ginatricot , bikbok , holister . för jag gillar vilken stil dem har .
 
Roberto : om du skulle önska dig något vad skulle du önska dig ? vilken mobil har du ? vilka godis äter du ? tränar du någon sport ?
svar: jag skulle önska mig en data mac bok pro / air och en samsung galaxy s2 eller iphone 4 , 4s  , jag har en samsung galaxy gio ( semst ) jag äter inte godis för man går upp i vikt men om jag skulle välja en då skulle jag välja choklad .
 
Alex : vilka blogg läser du ? kan du säga 3 av dina bästisar? vad heter din pojkvän ?  om du inte har varför har du inte ?
svar : jag läser www.claudiaelizabeth.blogg.se  och kiesis.blogg.se, jag har inga bästisar men om jag måste välja skulle säga  desi , chanelle och maria . jag har ingenpojkvän . för att jag måste plugga mycket och jag orkar inte ha någon för jag gjorde prisis slut med min förra .

Frågestund!!

Från nu kan ni börja fråga ni har en timme på er från :13:30 - 14:30
Fråga fråga fråga fråga !!!!!

Mina nya naglar varje vecka nya !

 

my body !!

 

OMG

 

mmm.. spegel'

 

hemmaa!!

 

Jag i youtube ! hoppas ni gillar den

 

LÄNKBYTE

hej kolla på min väns blogg claudiaelizabeth.blogg.se  jag brukar kolla på den så ofta jag kan hoppas ni gillar den med.

Hemm!

Vi håler på att flyta till en ny hem som ligger i Ekerö / Munsö vi är här just nu och alt är ju så perfekt men jag orkar bara inte hålla på att flyta saker och sånt det så jävla jobbit att städa bort allt. Men sen blir det roligt att få nya saker till min rum men kunde man inte få det på min förra rum måste man flyta för att få nya saker nu när vi flytar om det ska vara så då vill jag flyta mera ofta . i alla fall nu är vi här i den nya huset vi har redan flytatt saker in men igen klien flyter vi oss de 28 december . En sak som är jätte bra är att vi flytar till en större hus så att jag ska få en häst som heter shila hon är så stor och så söt jag gillar henne för att rida häst är en av mina interessen bara att jag har inte haft chansen att kunna lära mig att rida men nu tror jag att det går . bloggar mer senare.

Blogg

Hej min nya blogg

Nya blogg!

Hej !
jag har skapat en ny blogg för min andra blev raderad tack att jag glömde min lösenord . Här kommer jag att skriva om vad jag gör daglingekommer att läggas upp många bilder. Bloggar senare .

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0